Categorías
Café

Recomendaciones de lectura para Sant Jordi

🌹 FELIÇ SANT JORDI 📚

 
Versió en català

Des de Café -sin- cápsulas us volem recomanar 3 llibres interessants per aquest Sant Jordi:

Si voleu aprofundir en l’excitant món del Cafè, el llibre «¡Al grano!» de Kim Ossenblok és tot un referent. Ja no és una novetat, però per nosaltres segueix sent dels millors. Altres llibres ofereixen molta informació, però la diferència és l’entusiasme i la passió que hi ha en aquestes pàgines.

En canvi, si us voleu endinsar en una novel·la inspiradora, us recomanem «Un Café en el Fin del Mundo» una reflexió sobre si vivim la vida que realment desitgem i prenem les nostres decisions o si ens deixem portar pel que se suposa que és «l’èxit «, sense ser amos de les nostres decisions i com podem canviar el rumb de les nostres vides.

Una altra novel·la que segur també us inspirarà és «Antes de que se enfríe el café«. No és la primera vegada que us recomanem una novel·la narrada per un japonès, en aquest cas Toshikazu Kawaguchi, ja que tenen alguna cosa d’especial i és aquesta lentitud tan agradable que ens ensenya a observar. I ho deixo aquí. Què creieu que pot passar en l’estona que triga a refredar-se un cafè? 🙏

 
Versión en castellano

Desde Café -sin- cápsulas os queremos recomendar 3 libros interesantes para este San Jordi:

Si queréis profundizar en el excitante mundo del Café, el libro «¡Al grano!» de Kim Ossenblok es todo un referente. Ya no es una novedad, pero para nosotros sigue siendo de los mejores. Otros libros ofrecen mucha información, pero la diferencia es el entusiasmo y la pasión que hay en estas páginas.

En cambio, si os queréis adentrar en una novela inspiradora, os recomendamos «Un Café en el Fin del Mundo» una reflexión sobre si vivimos la vida que realmente deseamos y tomamos nuestras decisiones o si nos dejamos llevar por lo que se supone que es el «éxito», sin ser dueños de nuestras decisiones y cómo podemos cambiar el rumbo de nuestras vidas.

Otra novela que seguro también os inspirará es «Antes de que se enfríe el café«. No es la primera vez que os recomendamos una novela narrada por un japonés, en este caso Toshikazu Kawaguchi, pues tienen algo de especial, y es esa lentitud tan agradable que nos enseña a observar, y lo dejo aquí, ¿Qué creéis que puede pasar en el rato que tarda en enfriarse un café?🙏

Sant JordiSant JordiSant Jordi

Compartir entrada del blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Deja una respuesta

0
    0
    Tu carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a tienda